Riina Vuorus
040 1492769
kepeintassuin@gmail.com

Seuralantie 11
60220 Seinäjoki
TA-rakennus, 0-kerros

VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

  1. Ehtoja sovelletaan kaikkiin palveluvarauksiin, ellei erityistä sopimusta ole laadittu. Palveluntarjoajana toimii tmi Kepein Tassuin.
  2. Ajanvaraus on sitova ja asiakas on velvollinen noudattamaan varaus- ja peruutusehtoja ajan varattuaan. Varaamalla hyväksyt varaus- ja peruutusehdot.
  3. Varausten siirrot, muutokset ja peruutukset tulee tehdä viimeistään 24 tuntia ennen varauksen alkua viestitse tai soittamalla. HUOM! Peruutusta ei voi tehdä vastaamalla varausvahvistukseen tai -muistutukseen.
  4. Mikäli ehtoja ei noudateta, palveluntarjoajalla on oikeus periä asiakkaalta peruutushinnaston mukainen maksu. Peruutushinnaston mukainen maksu peritään ajan varanneelta henkilöltä laskulla, 14 vrk maksuajalla.
  5. Mikäli ehtojen vastaisesta toiminnasta aiheutuu muita kustannuksia, peritään nämä täysimääräisenä. Palveluntarjoajalla on oikeus periä ajanvarausta vastaava kokonaiskustannus täysimääräisenä.
  6. Varatessaan asiakas vakuuttaa, ettei lemmikillä ole hoidon estäviä tekijöitä, jotka voivat aiheuttaa jopa vakavia terveydellisiä muutoksia tai komplikaatioita.
  7. Mikäli asiakas myöhästyy varatulta ajalta, ei palveluntarjoajalla ole velvollisuutta korvata erotusta ajallisesti tai rahallisesti.
  8. Palveluntarjoajalla on oikeus soveltaa ehtoja tapauskohtaisesti, esimerkiksi osapuolten sairastapauksissa tai force majeure -tilanteissa.

Create a website or blog at WordPress.com